Vehicule

Vehicule Citroen

CITROËN C3 AIRCROSS

 

Avantaje

Noul Citroën C3 AIRCROSS se distinge in universul SUV-urilor prin caracterul puternic, originalitate ?i aspectul fresh.

Stilul sau afiseaza robustete si un sentiment de siguranta datorita capotei inalte, pusa in valoare de chevroanele cromate, care integreaza semnatura luminoasa cu tehnologie LED*. La bordul noului tau SUV, vei putea adopta o pozitie de condus inalta si inedita.

Urmarind liniile conceptului C-Aircross, stopurile realizate din policarbonat sunt stratificate, creand un contrast grafic puternic pe montantul C.

Controleaza orice tip de suprafata de rulare. Garda la sol ridicata, rotile mari si tehnologia Grip Control cu Hill Assist Descent* (asistenta la coborarea in panta) permit aventurarea pe toate tipurile de drumuri, oricare ar fi conditiile.

CITROËN C3 AIRCROSS poate, de asemenea, sa optimizeze motricitatea rotilor sale din fata in functie de terenul intalnit si sa mentina viteza chiar ?i atunci cand coboara pe pante abrupte.

Atat in oras, cat si la drumuri lungi, CITROËN C3 AIRCROSS iti face viata in fiecare zi mai usoara. Echipat cu tehnologia Park Assist *, noul SUV compact asista manevrele de parcare, iar cu ajutorul camerei video pentru marsarier – Top Rear Vision*, beneficiezi de vizualizarea la 180? a spatiului din spatele masinii pe ecranul tactil de 7”.

*Dotare disponibila in functie de versiune

Cu o caroserie inalta, ingenios proiectata, Noul Citroën C3 AIRCROSS imbina interiorul premium cu nivelul ridicat de confort: 5 locuri cu spatiu generos.

Portbagajul dispune de o mare capacitate de incarcare de 410 litri, care poate fi extinsa la 520 litri prin culisarea sau rabatarea banchetei segmentate, in format 2/3-1/3.

Pentru un plus de modularitate, optional, scaunul pasagerului din fata devine perfect pliabil* si permite astfel incarcarea obiectelor cu o lungime de pana la 2,40 m.

 

 

 

DETALII

Noul C3 AIRCROSS iese in evidenta cu usurinta in segmentul sau, prin liniile puternice si fluide ale caroseriei. Modelul afiseaza impresia de forta, cu ajutorul semnaturii luminoase, atragatoare, atat in partea frontala cat si in spate. In acelasi timp aspectul neagresiv, echilibreaza partea laterala cu ajutorul formelor detaliate.

Echiparea noului SUV Citroën completeaza semnatura luminoasa utilizand blocuri optice etajate pe doua nivele, reflectand identitatea noilor modele ale marcii.

In spate, puternicii montanti C ai noului SUV compact amplifica latimea modelului si caracterul puternic, in timp ce efectul 3D al stopurilor amintesc de conceptul C-Aircross.

Cu 8 nuante ale caroseriei, 3 culori disponibile pentru plafon si 4 pachete cromatice, Noul Citroën C3 AIRCROSS se adapteaza perfect la stilul tau. Ai de ales intre 90 de combinatii estetice!

Nimic nu a fost lasat la voia intamplarii, pentru ca procesul de personalizare a fost gandit in cele mai mici detalii: geamurile custode cu efect de parasolar si barele pentru plafon se adauga oglinzilor retrovizoare cu carcase colorate diferit, cadrelor blocurilor optice si jantelor distincte. Ambianta este personalizata si in interior cu 5 stiluri diferite, la alegere: Standard, Metropolitan Grey, Urban Red, Hype Mistral sau Hype Colorado, fiecare cu particularitati distinctive, similare celor regasite in domeniile fashion sau cel al mobilierului.

Aliniat la standardele programului Citroën Advanced Comfort®, Noul C3 AIRCROSS beneficiaza de experienta marcii si ofera pasagerilor un nivel exemplar de confort.

Obiectivul este de a face din noul C3 AIRCROSS un vehicul mai placut, cu o capacitate de filtrare a tuturor zgomotelor exterioare, care creeaza impresia de habitaclu protector. Standardele ridicate ale confortului noului C3 AIRCROSS sunt demonstrate cu ajutorul:

• scaunelor de calitate, cu perne mari si placute
• suspensiei avansate, cu setarile specifice Citroën orientate catre o experienta de condus relaxanta
• nivelului redus de zgomot, datorita antifonarii realizate cu o deosebita atentie la detalii

Disponibil cu o mare suprafata vitrata (de aproximativ 1 metru) si o larga deschidere, interiorul este iluminat natural, dupa propriile preferinte, creand o senzatie de stare de bine, fie ca este deschis sau inchis.

Doua butoane intuitive, disponibile la indemana conducatorului auto, ationeaza electric plafonul din sticla, controland cantitatea de lumina care poate patrunde in interior.

Cu ajutorul display-ului de tip head-up, conducatorul auto dispune de toate informatiile utile, pe un suport transparent, situat ergonomic in campul vizual, fara a mai fi nevoie sa mute privirea de la drum.

Citroën C3 AIRCROSS dispune de tehnologii intuitive orientate catre conectivitate. Consola centrala detine un compartiment dedicat incarcarii prin inductie a telefonului mobil, iar cu ajutoul aplicatiilor compatibile cu ecranul tactil de 7? te bucuri de continut multimedia prin intermediul Mirror Screen, Apple CarPlay si Android Auto.

Beneficiind de programul Citroën Advanced Comfort®, noul SUV compact a fost proiectat pentru un singur scop: experienta relaxanta. Din acest motiv vehiculul a fost echipat cu tehnologii intuitive pentru un nivel inalt de siguranta si confort. O gama variata de sisteme sunt disponibile pe bord, putand fi controlate usor cu ajutorul ecranului tactil.

Sistemul Mirror Screen include tehnologii precum Android Auto, Apple Car Play™ si MirrorLink® cu ajutorul carora te poti bucura de continutul multimedia de pe telefon, in siguranta, afisandu-le pe ecranul de 7-inch al masinii.

Noua generatie a sistemului de navigatie beneficiaza de tehnologii conectate, precum TomTom Traffic, pentru informatii in timp real, despre locuri de parcare disponibile, statii de alimentare cu combustibil, conditii meteo, sau puncte de interes local.

 

 

 

PERFORMANTE

O gama larga de motoare de noua-generatie eficiente si economice imbina tehnologia avansata cu placerea de a conduce. Noul SUV este disponibil cu motorizarile PureTech pe benzina, de (82, 110 si 130 CP), sau diesel BlueHDi, de (100 sau 120 CP).

Transmisia automata EAT6 conectata la sistemul Stop & Start este disponibila de asemenea pentru propulsorul PureTech 110 CP pe benzina, in timp ce pentru versiunile PureTech 130 si BlueHDi 120 se utilizeaza cutia de viteze manuala cu 6 rapoarte.

 

 

 

Culori

 

 

 

Imagini