Vehicule

Vehicule Citroen

Citroën Elysee

 

Avantaje

NOUL CITROËN C-ELYSÉE: MAI MULT CONFORT, MAI MULTA ELEGANTA

Echilibrul perfect intre robustete si rafinament, Noul CITROËN C-ELYSÉE isi asuma angajamentul de a contribui la placerea calatoriei tale. Modelul beneficiaza de avantajele programului CITROËN ADVANCED COMFORT®, care consta in solutii inovatoare, tehnologice ?i inteligente pentru un plus de relaxare.

CITROËN C-ELYSÉE asigura in egala masura caracterul compact al exteriorului cu spatiul interior generos. Sedanul ofera confortul necesar pentru 5 adulti si bagajele lor, in cele mai bune conditii de a calatori.

Tehnologia Mirror Screen te indeamna sa te bucuri de aplicatiile telefonului mobil, in siguranta, direct de pe ecranul central din interiorul masinii tale.

 

 

 

Performante

Noul CITROËN C-ELYSÉE dispune de motoare puternice si economice. Varianta pe benzina poate fi configurata cu motorizarea PureTech 82 (disponibila cu o cutie de viteze manuala sau ETG) ?i VTi 115 (disponibila cu o cutie de viteze manuala sau EAT6, o transmisie automata de ultima generatie, in 6 trepte). Versiunile Diesel ale modelului C-Élysée se bazeaza pe propulsorul BlueHDi de 100 CP.

 

 

 

Culori

 

 

 

Detalii

Partea frontala a noului CITROËN C-ELYSÉE a fost redesenata pentru a imbunatati aerodinamica si pentru a contribui la o tinuta de drum mai placuta. Semnatura luminoasa cu tehnologie LED este completata cu lumini de zi, pozitionate deasupra proiectoarelor de ceata si adauga modelului prestigiu si eleganta.

Efectul 3D obtinut cu ajutorul luminilor stopurilor ofera o nota de modernitate spatelui masinii, armonizand semnificativ semnatura luminoasa cu linia celor mai noi modele CITROËN.

Acest sedan ofera dimensiunile optime pentru a patrunde usor in parcarile urbane facilitand menevrele scurte.
• Inaltime: 1,466 m
• Latime: 1.95 m
• Ampatament: 2.65 m
• Lungime: 4,423 m

Noul CITROËN C-ELYSÉE se evidentiaza ca o masina robusta, proiectata sa reziste testului timpului, si al numarului de kilometri. Garda la sol optima, rotile mari, usile cu chedere duble pentru o buna antifonare sau componentele bine fixate…

Un sedan spatios pentru toti pasagerii. Aceasta este promisiunea noului vehicul a carui manevrabilitate excelenta si confort al suspensiei contribuie la o calatorie mai placuta.

NOUL CITROËN C-ELYSÉE creeaza echilibrul perfect dintre caracterul compact si confortul dedicat celor 5 pasageri, impreuna cu bagajele lor. Manevrabilitatea excelenta si suspensia confortabila transforma orice deplasare intr-o calatorie.

Modelul dispune de un portbagaj cu un volum de peste 500 de litri, iar in plus, bancheta din spate se poate segmenta in format 2/3 – 1/3 marind rapid si simplu capacitatea de incarcare.

CITROËN C-ELYSÉE este un sedan modern, spatios cu un caracter puternic si elegant, dar care exprima in acelasi timp si robustete. In linia filosofiei Citroën de a oferi tehnologii intuitive pentru un plus de confort, modelul dispune de acum de o camera video pentru marsarier si de un sistem de navigatie afisat pe ecranul tactil de 7 ”.

Toate comenzile audio si de navigatie ale noului C-ELYSÉE sunt grupate intuitiv, la indemana soferului si afisate pe tableta de 7? care dispune de:
• SISTEM DE NAVIGATIE performant, conectat in timp real pentru a evita blocajele din trafic si cu functie de ghidare pentru benzile de circulatie.

• MIRROR SCREEN (Apple CarPlayTM + MirrorLink®) pentru a utiliza toate aplicatiile de pe smartphone-ul tau, direct pe ecranul central al masinii.

• RECUNOASTERE VOCALA (built-in, sau via smartphone) pentru a controla functiile masinii tale prin voce.

• SISTEM DE TELEFONIE cu Bluetooth (acces la contactele tale si functie apel in asteptare).

• RADIO AM / FM cu 4 difuzoare, comenzi in spatele volanului (fara CD), dar cu posibilitate de redare a melodiilor de pe smartphone.

Cu ajutorul camerei video pentru marsarier, atunci cand conducatorul auto schimba viteza, trecand in mod marsarier, imaginea din spatele masinii este afisata pe ecranul central, facilitand manevrarea usoara, asistata de liniile de ghidaj, gradate colorat.

Sistemele de asistenta la parcarea cu spatele te vor avertiza in functie de apropierea fata de obstacole, cu ajutorul unor repere vizuale afisate pe display-ul de 7 ”.

Cu tehnologia Cruise Control, poti programa viteza de calatorie, stabilind limita acesteia.

 

 

 

Imagini