Service Citroen

Profesionalism din 1993

Service Citroen Suceava

In calitate de profesionisti, tehnicienii CITROËN stapanesc perfect metodele de reparatie si cunosc in detaliu vehiculul dvs. Nu veti avea parte de surprize neplacute: va vor explica lucrarile efectuate si veti primi sfaturi legate de intretinerea viitoare a vehiculului dvs. In plus, beneficiati de piese originale CITROËN si de garantia interventiei.

Dispunem de un service auto pe o suprafata de 5000 m patrati construit dupa toate standardele europene. Suntem autorizati de Registrul Auto Roman sa realizam lucrari de reparatii mecanice, servicii de diagnoza, echilibrari roti, izolari fonice, tinichigerie si vopsitorie auto, reparatii la instalatia electrica, instalatia de climatizare, reparatii la sistemul de rulare auto si sistemul de franare, reglat directia precum si servicii de depanare-tractari auto.

Hala este construita pe o suprafata de 2200 m patrati si are sistem de incalzire propriu, alimentare cu apa din sursa proprie, elevatoare (8 bucati), testere de diagnoza, aparate de masura si control, aparate de jantat si echilibrat roti, aparat de reglat faruri, aparat de verificat si reglat geometria rotilor, stand de franare, cuptor de vopsit si laborator pentru prepararea vopselelor.

Apeland la noi beneficiati de o intreaga  serie de garantii. Asigurarea pieselor de schimb necesare pentru reparatii se face din stoc sau la comanda, direct de la producatori la preturi competitive. Piesele de schimb livrate sunt garantate conform garantiei acordate de producator si se inlocuiesc in perioada de garantie daca prezinta defecte de fabricatie.

Pentru toate reparatiile efectuate,  FETCOM  ofera garantie conform legislatiei in vigoare  care incepe de la data receptiei lucrarii. In situatia neplacuta a unui accident auto, puteti apela cu incredere la serviciile de tinichigerie si vopsitorie oferite de unitatea noastra de service. Utilizand aparatura si utilajele moderne, echipamente si materiale adecvate, specialistii nostri executa rapid si eficient reconstruirea, redand masinii d-voastra aspectul initial.

Promptitudinea in executarea lucrarilor este un factor esential in colaborarea FETCOM cu clientii, firmele de asigurari si companii ce detin parcuri auto cat si persoane fizice. Specialistii nostri in vopsitorie participa la cursuri specifice de pregatire profesionala organizate de firmele producatoare de vopsele  auto. Acest lucru asigura standarde calitative ridicate si rezultate de exceptie. Dispunem de un laborator de preparat vopsele pe calculator precum si materiale auxiliare pentru vopsitorie.

Service-ul este acreditat sa efectueze reparatiile auto acoperite de polite de asigurari RCA si CASCO, contractul oferind prioritate acestora la reparatii.

Colaborarea cu clientii nostri o realizam fie pe baza de contracte, fie prin contact direct. Pentru companiile cu parcuri auto oferim facilitati. Plata lucrarilor se poate face cu numerar, card, OP sau fila CEC.

Fetcom service-ul tau auto!

Fetcom dealerul tau Citroen