Service Multibrand

Profesionalism din 1993

Service Multibrand

Realizam lucrari de reparatii pentru autoturisme si microbuze: CITROEN, PEUGEOT, VW (Transporter, Sharan), OPEL, RENAULT, DAEWOO, FORD, AUDI, CHEVROLET, FIAT, TOYOTA, SEAT,SKODA, IVECO, DACIA LOGAN (pentru aceasta din urma suntem si distribuitori de piese de schimb).

Apeland la noi beneficiati de o intreaga  serie de garantii. Asigurarea pieselor de schimb necesare pentru reparatii se face din stoc sau la comanda, direct de la producatori la preturi competitive. Piesele de schimb livrate sunt garantate conform garantiei acordate de producator si se inlocuiesc in perioada de garantie daca prezinta defecte de fabricatie.

Pentru toate reparatiile efectuate,  FETCOM  ofera garantie conform legislatiei in vigoare  care incepe de la data receptiei lucrarii. In situatia neplacuta a unui accident auto, puteti apela cu incredere la serviciile de tinichigerie si vopsitorie oferite de unitatea noastra de service. Utilizand aparatura si utilajele moderne, echipamente si materiale adecvate, specialistii nostri executa rapid si eficient reconstruirea, redand masinii d-voastra aspectul initial.

Promptitudinea in executarea lucrarilor este un factor esential in colaborarea FETCOM cu clientii, firmele de asigurari si companii ce detin parcuri auto cat si persoane fizice. Specialistii nostri in vopsitorie participa la cursuri specifice de pregatire profesionala organizate de firmele producatoare de vopsele  auto. Acest lucru asigura standarde calitative ridicate si rezultate de exceptie. Dispunem de un laborator de preparat vopsele pe calculator precum si materiale auxiliare pentru vopsitorie.

Service-ul este acreditat sa efectueze reparatiile auto acoperite de polite de asigurari RCA si CASCO, contractul oferind prioritate acestora la reparatii.

Fetcom service-ul tau auto!