Despre Noi

Profesionalism din 1993

Despre noi

Societatea noastra a fost infiintata in anul 1993 ca societate comerciala cu raspundere limitata.

Inca de la infiintare Fetcom S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In cadrul companiei Fetcom S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Principala preocupare a companiei Fetcom S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Deschisa in anul 2006 Concesiunea CITROEN se afla la iesirea din Suceava spre Falticeni la km. 2 si apartine de SC FETCOM SRL, societate cu capital social 100% privat. Firma are ca principal obiect de activitate comertul cu: piese si accesorii auto, anvelope, acumulatori, vopsele si diluanti.

Prin deschiderea Concesiunii CITROEN , firma comercializeaza intreaga gama de autoturisme si vehicule comerciale CITROEN.